sunnuntai 21. elokuuta 2011

Erikoishaastattelu


Perenner se osaa aina yllättää. Meidän trekkien sensaatiolehdistö on jo jonkin aikaa suunnitellut modehaastattelua, mutta Perennerpä marssikin muina miehinä oma-alotteisesti sisään toimituksemme tiloihin. Oli siinä colat mennä väärään kurkkuun kokeneemmaltakin trekkilehtimieheltä.

Juttelemme ensin hiukan niitä näitä vihan luonteesta, ja saan tietää Perennerin vihan olevan vaaleanpunaista, pörröistä ja erikoislaatuista. Hyvin erilaista siis kuin meidän trekkien musta ja syvä viha. Perenner myös toteaa, ettei rahoitusta vihaa energiaksi muuntavalle vihakoneelle ole irronnut. "Vihakone jää science fictioniksi", hän kertoo pettyneenä.

Etenemme kuitenkin pian varsinaiseen aiheeseemme, Perennerin hurjiin naisseikkailuihin. Sumeilematta Perska paljastaa, että hänellä on ollut kosketusta naisiin. Viimekertaisen kosketuksensa hän koki pahatapaisen, puoli vuotta samassa solussa asuneen amiksen kanssa. "Käytiin joskus yhdessä tupakalla ja pari kertaa pelattiin korttia", kertoo Perenner toiminnantäyteisestä elämästään tytön seurassa.

Todellinen pommi on kuitenkin vielä pudottamatta. "Nukuin kerran paijiksen kanssa samassa sängyssä", Perenner täräyttää. Kun tiedon järkyttämänä saan ääni väristen tiedusteltua, mitä yön aikana tapahtui, vastaa Perenner yksityiskohtaisella kuvaukselle kiihkeästä yöstä: "Ei mitään. Paitsi että kääntyilin levottomana koko yön, enkä saanut unta."

"Oletko ikinä halannut tyttöä?" kysyy Perenner äkkiä saaden meikäläisen taas ihan hämilleen. Minä kun en ole tottunut kysymyksiä esittäviin haastateltaviin. Enkä tyttökysymyksiin. Jotakin sekavaa änkytettyäni Perenner toteaa hämmästyneenä: "Omituista, että minä olen tässä keskustelussa se alfa." Siirryn nopeasti viimeiseen kysymykseen.

Onko totta, että Perenner hurmaa runoillaan tytön kuin tytön? "No ei", vastaa runoniekka murtaen kertaheitolla anojen virheelliset kuvitelmat. Kun huomautan hänen olevan melkoinen myyttien tuhoaja, toteaa Perenner rauhallisesti: "Ihmisten odotusten pettäminen on se, mitä teen parhaiten."

1 kommentti:

  1. XD On perenner minua pussannut! Hupsu Perenner! Miksi et paljastanut tätä!

    VastaaPoista